اخذ ویزای کانادا تضمینی

اخذ ویزای کانادا مولتی 5 ساله فقط $1000

سـفر بهکانـادا

کانادا شمالی ترین کشور قاره ی آمریکا و دومین کشور بزرگ جهان است که از شمال به اقیانوس منجمد شمالی، از شرق به اقیانوس اطلس، از غرب به اقیانوس آرام و از جنوب به کشور آمریکا منتهی می شود. مساحت کلی کشور کانادا 9٫984٫640 کیلو متر مربع می باشد. از نگاهی دیگر کشور کانادا 6 برابر ایران و 40 برابر کشور انگلیس است. کانادا به 10 استان و 3 قلمرو تقسیم شده‌است. استان‌ها در مجموع استقلال زیادی از دولت مرکزی دارند، اما، درجهٔ این آزادی عمل در نزد قلمروها کمتر است. مهم‌ترین استان از لحاظ اقتصادی و سیاسی، استان انتاریو می‌باشد که شهرهای تورنتو و اتاوا در آن قرار دارد. کبک، آلبرتا، بریتیش کلمبیا، مانیتوبا، نیوبرانزویک، نیوفاندلند و لابرادور، نووااسکوشیا، اونتاریو، جزیرهٔ پرینس ادوارد و ساسکاچوان استان‌های این کشور هستند. 3 قلمروی آن خطهٔ شمال غرب، نوناووت و یوکان است. جمعیت کانادا بر طبق آخرین گزارش اداره آمار کانادا ، بیش از سی و سه میلیون و ششصد هزار نفر است. حدود 80٪ مردم کانادا در شهرهایی که کمتر از 250 کیلومتر تا مرزهای آمریکا فاصله دارند زندگی می‌کنند.

انواع ویزای کانادا

انواع ویزای کانادا

 

اگه قصد سفر یا تحصیل و یا تجارت در کانادا را دارید، باید طبق مدارک و شرایطی که در اختیار دارید اقدام به اخذ ویزای مرتبط نمایید، بدیهی است مشهورترین و بصرفه ترین نوع ویزا برای کشور کانادا، اخذ ویزای مولتی 5 ساله کانادا یا سوپر ویزا می باشد. این نوع ویزا به مراتب راحت تر صادر میگردد.

آژانس پرواز پرنده مهاجر به عنوان کارگزار مستقیم، میتواند در سریع ترین زمان و با کم ترین هزینه در بازار، ویزای کانادا را برای متقاضیان اخذ نماید

جهت مشاوره و اطلاعات بیشتر کافی است شماره خودتان را در فرم زیرین سایت وارد نمایید تا کارشناسان ویزای کانادا در اولین فرصت با شما تماس حاصل نمایند.

از انواع ویزای کانادا می توان به موارد زیر اشاره کرد :

1- ویزای توریستی کانادا :

ویزای یک بار ورود (single)

ویزای چندبار ورود (Multiple)

ویزای 5 ساله یا سوپر ویزا

2- ویزای تحصیلی کانادا

3- ویزای تجاری کانادا

ویزای 5 ساله کانادا

ویزای 5 ساله کانادا

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کانادا مولتی 5 ساله به شرح زیر می باشد :

اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است.

یک قطعه عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ رنگی با زمینه سفید

ترجمه شناسنامه

ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر (در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود.)

تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه

مدارک مالی، شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه تمکن مالی و ریزپرینت ۴ ماه اخر یک ماه است.)

ترجمه اسناد ملکی

مدارک شغلی

کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی

کارفرمایان: ترجمه “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین

تجار: ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه

مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت

کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه

بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.)

دعوت نامه، شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر (دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر (Notary Public) برسد.

مدارک فرد دعوت کننده: ارائه کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card)، پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی(Canadian Birth Certificate) یا کارت اقامت(PR Card) از سوی فرد دعوت کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتیNotice of) (Assessment و فرم های T4 یا T1 تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند.

در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامی است.

ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند.

کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شوند و ترجیحا به تایید دادگستری برسند

قیمت ویزای کانادا

قیمت ویزای کانادا

 

آژانس پرواز پرنده مهاجر با تجربه ای کاملا موفق در اخذ ویزای کانادا و شینگن، در حال حاضر قیمت ویزای کانادا (توریستی مولتی 5 ساله) فقط 1000 دلار است که این تعرفه کمترین نرخ در بازار رقبا می باشد، جهت مشاوره و اطلاعات بیشتر کافی است شماره خودتان را در فرم زیرین سایت وارد نمایید تا کارشناسان ویزای کانادا در اولین فرصت با شما تماس حاصل نمایند.

نکات مهم در مورد ویزای کانادا

در همه حالت‌های ورود، برای همه بازدیدهای خارج از کشور از جمله بازدید از آمریکا، توصیه می‌کنیم که یک پاسپورت کانادایی معتبر را همراه خود داشته باشید. ممکن است پاسپورت برای احراز هویت شما در سفرهای هوایی لازم باشد. پاسپورت تنها سند احراز هویت شناخته شده جهانی است و ثابت می‌کند که شما حق بازگشت به کشور خود را دارید.

شهروندان یا مقیمان دائمی کشور کانادا، اعضای برنامه‌های نکسوس (NEXUS) یا فست (FAST) هستند و می‌توانند کارت عضویت خود را به عنوان مدرک احرازهویت و اسنادی که دلالت به شهروندی آن‌ها دارد را در زمان ورود زمینی یا دریایی به CBSA ارائه دهند.

اگر قصد سفر یا گذر از آمریکا را دارید، بهتر است برای کسب اطلاعات بیشتر درباره آغاز سفر به آمریکا و الزامات ورود یا بازگشت به کشور آمریکا به وب‌سایت گمرک و حفاظت از مرزهای آمریکا مراجعه کنید.

دولت کشورکانادا توصیه می‌کند که با پاسپورت کانادایی معتبری سفر کنید زیرا این پاسپورت تنها مدرک شناسایی قابل اعتماد و پذیرفته شده جهانی است که برای سفرهای بین‌المللی در دسترس کانادایی‌ها قرار دارد. شرکت‌های حمل‌و‌نقل بین‌المللی مانند خطوط هوایی مسافران را به ارائه پاسپورت ملزم می‌کنند. علاوه بر این، ممکن است شهروندان کانادایی، با تاخیر مواجه شوند یا اجازه سوار شدن به هواپیما یا دیگر وسائل نقلیه را نداشته‌باشند، آنگاه این شهروندان باید مدارک دیگری را که در بخش قبل ذکر شد را ارائه دهند.

متقاضیان ایرانی برای اخذ ویزای توریستی کانادا نیاز به انجام آزمایشات پزشکی ندارند. البته در موارد خاص در صورتی که به کشورهای خاصی در یک سال ماقبل درخواست ویزای توریستی کانادا سفر کرده باشید ممکن است انجام آزمایشات پزشکی ویزای کانادا درخواست شود.

مشکلات پزشکی و سوء پیشینه میتواند منجر به عدم دریافت ویزای کانادا شود.

بازدید کننده کانادا باید بتواند اثبات کند که از نظر مالی توان ساپورت در مدت زمان حضور در کانادا را دارد.